Kayseri’de torbacı operasyonu: 22 kişi tutuklandı

Kayseri’de Uyuşturucu Satıcılarına Yönelik Operasyon Gerçekleştirildi

Kayseri’de, uyuşturucu satıcılarına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan ve sokaklarda torbacı olarak bilinen suçluların yakalanması için yoğun bir çalışma yürüttü.

Toplamda 95 ekip ve 197 personelin katılımıyla gerçekleştirilen Şehit İbrahim Birol-8 operasyonunda, eş zamanlı baskınlar düzenlendi ve 27 şüpheli gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda, narkotik köpeği MİA’nın da katılımıyla çeşitli cins ve miktarlarda uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 150 adet fişek ve iki adet hassas terazi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden 22’si tutuklanırken, diğerleri ise serbest bırakıldı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretiyle mücadelesine kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Related Posts

Halil Falyalı’nın infaz edilen sağ koluyla görüşen gazeteci Ayşemden Akın’ın korumaları kaldırıldı

‘Halil Falyalı Yaşıyor’ yazı dizisini kaleme alan ve Bugün Kıbrıs’ta yayımlayan Ayşemden Akın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada polis korumalarının kaldırıldığını açıkladı.

ABD Kızıldeniz’de bir uçak daha kaybetti

ABD Donanması’na ait bir savaş uçağı, USS Harry S. Truman uçak gemisinden kalkışının ardından Kızıldeniz’e düştü. ABD, son 10 gün içinde ikinci kez Kızıldeniz’de uçak kaybetti.

İsrail ordusunun Lübnan’da İHA’yla hedef aldığı araçta bir kişi öldü

İsrail ordusunun, Lübnan’ın güneyinde bir hafif ticari araca düzenlediği hava saldırısında bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Bakanlığın dili değişti

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’taki son şehitleri duyururken “bölücü terör örgütü” ifadesini kullanmadı. Açıklamalarda dilin yumuşaması dikkat çekti

Hindistan, Pakistan’a saldırı düzenledi

Hindistan, Pakistan’a saldırı düzenledi

HSK üye seçiminde tartışma! CHP ve Yeni Yol Partisi milletvekilleri komisyonu terk etti

TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, Hakimler Savcılar Kurulu’nun (HSK) görev süresi dolacak 5 üyesinin yerine seçilecek 15 adayı belirlemek için toplandı. İlk adayın seçimi sırasında ilk iki turda yeterli oy sayısı bulunamayınca en yüksek oyu alan iki aday arasında ad çekme işlemine geçildi. Ancak CHP ve Yeni Yol Partisi milletvekilleri, AKP milletvekillerinin ad çekme yöntemi yerine tekrar oylamayı talep etmesi üzerine komisyonu terk etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir