Teröristbaşı’ndan silah bırakma çağrısı gelir mi? Altan Sancar Sözcü TV’de açıkladı

DEM Partili Milletvekilleri Öcalan ile Görüşme Gerçekleştirdi

DEM Parti‘ye mensup olan milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan, İmralı adasında bulunan terörist lider Öcalan ile gerçekleştirdikleri görüşmenin detaylarını yakında açıklayacaklar. Görüşme hakkında ayrıntılı bilgiler, DEM Parti tarafından yapılan resmi açıklamada paylaşılacak.

Partinin açıklamasına göre, muhabir Altan Sancar, İmralı’da bulunan PKK lideri Öcalan ile yapılan görüşmeye dair detayları Sözcü Televizyonu‘nda İpek Özbey‘in sunduğu Nokta Atışı programında izleyicilerle paylaştı.

Altan Sancar, görüşmenin detaylarını şu şekilde aktardı: “Bu gece önemli gelişmeler yaşanacak. Gelecek açıklama öncesinde çeşitli görüşmeler gerçekleştirildi ve belirli heyetlerin belirli yerlere gitme ihtimali bulunmakta. Yarın yapılacak açıklamanın öncesinde heyetlerin görüşmelerinin sonuçları merakla beklenmekte.”

‘MHP Liderinin Çağrısına Uyumlu Açıklama Bekleniyor’

Parti kaynaklarına göre, MHP lideri Devlet Bahçeli‘nin yaptığı çağrıyla uyumlu bir açıklama yapılacak ve PKK‘nın silah bırakması yönünde çağrıda bulunulacak. Bu gece farklı noktalarda görüşmeler devam etmekte.

‘Silah Bırakma Çağrısı Bekleniyor’

Yarın içerisinde silahları bırakma ve silahlı mücadeleyi sonlandırma yönünde bir açıklama yapılması öngörülmekte. Görüşmelerin hangi yerlerde gerçekleşeceği henüz net değil fakat yapılan görüşmelerin bu çağrının yapılacağına işaret ettiği belirtilmekte.

Related Posts

İtalya’da aşırı sıcaklar nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti

İtalya’da artan sıcaklık nedeniyle 53 yaşındaki ve 47 yaşındaki iki kişi sıcaktan fenalaşarak hayatını kaybetti. Aşırı sıcaklar nedeniyle rahatsızlananların ve acil servislere sıcak çarpması şikayetiyle başvuranların sayısı artarken 18 kentte kırmızı alarm verildi.

İzmir operasyonunda hayatta olmayan kişi de gözaltı listesinde yer aldı

Türkiye güne, önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in görev sürecini kapsayan operasyonla başladı. Hayatta olmayan bir kişi de gözaltı listesinde yer aldı.

Son Dakika… Ekrem İmamoğlu’ndan İzmir’deki operasyonlara sert tepki: ‘Yaratmaya çalıştığınız algıya milleti ikna edemediniz, edemeyeceksiniz!’

Silivri’de tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, İzmir’de CHP’ye yönelik yapılan operasyonlara tepki gösterdi. İmamoğlu, “Bu ülke her sabah yeni bir hukuksuzlukla, yeni operasyonlarla, yeni kumpaslarla uyanmak zorunda mı? Ülkenin gerçek gündemini, milletin dertlerini konuşmaya hiç mi izin vermeyeceksiniz?” ifadelerini kullandı.

Bir oyuncakla en genç milyarder oldu: İşte arkasındaki fikir

Başta Asya ülkeleri olmak üzere ‘Labubu’ bebeği çılgınlığı, dünyada sürüyor… Bebekleri üreten Pop Mart şirketinin kurucusu Wang Ning ise ülkesi Çin’in en zengin 10 kişisi arasında kendisine yer buldu. Peki, bu bebekler nasıl bu kadar para kazandırdı?

Lise öğrencileri böcek ilacından zehirlendi 18 kişi hastaneye kaldırıldı

Tokyo’nun doğusundaki bir lisede böcek ilacı spreyine maruz kalan 17 öğrenci ve 1 okul yetkilisi hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gözler kurultay davasında: CHP Genel Merkezi’nde neler oluyor?

CHP’nin kurultay davası saat 10.00’da başlayacak. Hukukçular ve CHP yönetimi davanın ertelenmesi beklerken ‘mutlak butlan’ ya da ‘kayyum’ kararının da çıkabileceği konuşuluyor.