Tartıştığı eşini vahşice öldürdü: 15 bıçak darbesi

Şanlıurfa’da Gerçekleşen Cinayet Olayı

Şanlıurfa’nın Ahmet Yesevi Mahallesi’nde yaşanan bir trajedi, şehri sarsmış durumda. Hasan Yorgun (43), evde eşi Zeliha Yorgun ile yaşadıkları tartışmanın ardından onu 15 bıçak darbesiyle öldürdü.

Olayın detaylarına göre, Hasan Yorgun ile Zeliha Yorgun arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan Hasan Yorgun, eşini 15 kez bıçakladı.

Doktorların Tüm Çabaları Boşa Çıktı

Komşuların duyduğu kavga sesleri üzerine durumun bildirilmesiyle birlikte sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Zeliha Yorgun hemen Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ancak ne yazık ki tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Üç çocuk annesi olan Zeliha Yorgun’un cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Polis, kaçmaya çalışan Hasan Yorgun’u yakalayarak gözaltına aldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Gazze krizi derinleşiyor | Hollanda’dan İsrail’e diplomatik tepki: Büyükelçi çağrıldı, seyahat yasağı ve yaptırımlar yolda

Gazze krizi derinleşiyor | Hollanda’dan İsrail’e diplomatik tepki: Büyükelçi çağrıldı, seyahat yasağı ve yaptırımlar yolda

Karabük’teki Orman Yangınları Beşinci Günde

Karabük’ün Ovacık ve Safranbolu’da devam eden orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Denizde fenalaşan gazeteci yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatil yapan 62 yaşındaki gazeteci yazar Erdem Sabih Anılan bugün öğle saatlerinde denize girerken fenalaştı, Anılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Son Dakika… Ekrem İmamoğlu’ndan ‘iddianame’ tepkisi: ‘İzmir’ örneğini verdi!

Son dakika haberi… Tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden “Bakın, İzmir’de farklı bir örnek yaşanıyor. İddialardan bağımsız olarak söylüyorum; orada savcı işini yaptı. Soruşturmayı hızla tamamladı, iddianameyi geciktirmedi, gizli tanık oyunlarına başvurmadı. Şimdi yargılama başlayacak ve inanarak söylüyorum arkadaşlarımızın suçsuz oldukları ortaya çıkacak” mesajını verdi.

Yangına giden itfaiye aracı devrildi: 1 itfaiyeci öldü

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde yangına giden itfaiye aracının devrildiği kazada 1’i ağır, 3 itfaiye eri yaralandı.

Rize’de Minibüs Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı

Rize’nin Pazar ilçesinde yamaçtan yuvarlanan minibüste 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.