Selçuklu Belediyesi Fahruddin Razi Caddesi’nde Altyapı ve Sıcak Asfalt Çalışmasını Tamamladı
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fahruddin Razi Caddesi üzerindeki bağlantı yolunda altyapı ve sıcak asfalt çalışmalarını başarıyla tamamladı. Selçuklu Belediyesi, ilçenin altyapısını güçlendirmeye yönelik atağını sürdürüyor.
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışması, Yazır Mahallesi’nde bulunan Fahruddin Razi Caddesi ile Büyükşehir Caddesi’ni birbirine bağlayan ara yol üzerinde yapıldı. Bu alanda yaşayanların ve toplu taşıma araçlarının sıklıkla kullandığı kısımda gerçekleştirilen çalışma ile ulaşımda önemli bir kolaylık sağlandı.
Başkan Pekyatırmacı’nın Açıklamaları
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, yapılan çalışmaların Selçuklu’nun ulaşım konforunu arttırmayı hedeflediğini vurguladı. Başkan Pekyatırmacı, “Yazır Mahallesi’nde ihtiyaç duyulan bölgelerde ulaşımı rahatlatmak için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız yol genişletme çalışmasıyla ulaşımda büyük bir konfor sağladık. Bu yıl hedeflediğimiz 100 bin tonluk asfalt dökmeyi başarmak üzereyiz. Şehrin ana arterlerinden dış mahallelere kadar yürüttüğümüz çalışmalarla bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
Yapılan altyapı ve asfalt çalışmalarıyla Selçuklu’nun daha güvenli ve konforlu bir ulaşım ağına kavuşturulduğu belirtildi.