RTÜK Başkanı Şahin’den DHA Genel Müdürü Coşkun’a ziyaret

RTÜK Başkanı Şahin, Bağcılar’daki Demirören Medya Center’a gelişinde DHA Genel Müdürü Coşkun tarafından karşılandı. Haber merkezini gezen Şahin’e, Coşkun tarafından DHA hakkında bilgi verildi.

DHA’yı uzun yıllardır takip ettiğini belirten Şahin, “Hem yapmış olduğum görevler sebebiyle hem de haber akışındaki ilkeli duruşu sebebiyle uzun yıllardan beri takip etmekteyim. Bugün de burada hem Sayın Genel Müdür Cemal Bey’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak hem arkadaşlarımızı görmek hem de bu süreçle ilgili olarak göstermiş oldukları, ilkeli duruşu, haber akışındaki başarıları ve sadece Radyo ve Televizyon Üst Kurulu ilkeleri ve değerleri değil, evrensel haber ilkeleri ve değerlerine vermiş oldukları değer sebebiyle tebrik etmek için gelmiştim. Tekrar Cemal kardeşime hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Kendisi Anadolu Ajansı’nda başarılı çalışmalar yapmış. Bizim de birlikte çalıştığımız başarılı çalışmalara imza attığımız bir kardeşimizdir. O başarılı ivmesini burada da devam ettirmekte. Kendisini tebrik ediyorum ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

 

Related Posts

Halil Falyalı’nın infaz edilen sağ koluyla görüşen gazeteci Ayşemden Akın’ın korumaları kaldırıldı

‘Halil Falyalı Yaşıyor’ yazı dizisini kaleme alan ve Bugün Kıbrıs’ta yayımlayan Ayşemden Akın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada polis korumalarının kaldırıldığını açıkladı.

ABD Kızıldeniz’de bir uçak daha kaybetti

ABD Donanması’na ait bir savaş uçağı, USS Harry S. Truman uçak gemisinden kalkışının ardından Kızıldeniz’e düştü. ABD, son 10 gün içinde ikinci kez Kızıldeniz’de uçak kaybetti.

İsrail ordusunun Lübnan’da İHA’yla hedef aldığı araçta bir kişi öldü

İsrail ordusunun, Lübnan’ın güneyinde bir hafif ticari araca düzenlediği hava saldırısında bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Bakanlığın dili değişti

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’taki son şehitleri duyururken “bölücü terör örgütü” ifadesini kullanmadı. Açıklamalarda dilin yumuşaması dikkat çekti

Hindistan, Pakistan’a saldırı düzenledi

Hindistan, Pakistan’a saldırı düzenledi

HSK üye seçiminde tartışma! CHP ve Yeni Yol Partisi milletvekilleri komisyonu terk etti

TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, Hakimler Savcılar Kurulu’nun (HSK) görev süresi dolacak 5 üyesinin yerine seçilecek 15 adayı belirlemek için toplandı. İlk adayın seçimi sırasında ilk iki turda yeterli oy sayısı bulunamayınca en yüksek oyu alan iki aday arasında ad çekme işlemine geçildi. Ancak CHP ve Yeni Yol Partisi milletvekilleri, AKP milletvekillerinin ad çekme yöntemi yerine tekrar oylamayı talep etmesi üzerine komisyonu terk etti.