Pınar Deniz’in ‘En Yeterli Bayan Oyuncu Ödülü’ne layık görüldüğü Altın Kelebek Töreni’nde yaptığı konuşma toplumsal medyada tartışma konusu oldu. Kanal D’de ekrana gelen ‘Yargı’ dizisinde oynayan Deniz, “Çocuk Pınar’ın hayalini gerçekleştirdiniz herkese teşekkür ederim. Bu ortalar karmaşık bir ruh haline sahibim. Halbuki çocukken hislerden çok korkardım. Zira yansıtabildiğim tek his öfkeydi. Herhalde öbür bir his ile tanışmadığımdan olabilir. Sonra bir sinema izledim. İzlediğim sinemada para yüzünden çocukları katlediyorlardı ve ben bundan çok etkilendim ve sabahlara kadar ağladım. Suratımı alamayıp metroda ağlayarak arkadaşıma şunları söyledim; “Benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım” dedim ve tam bu his beni şu an oyuncu yaptı” demişti.
Burcu Özberk de, Pınar Deniz’i eleştiren bir kullanıcının tweet’ini beğenmesi dikkat çekti.
Bir kullanıcının, “Bu görüntüden sonra bayanı bir googlelayayım dedim, bahsettiği sinema Kanlı Elmas filmiymiş. Çocukların elmas için hayatlarının heba oluşunu görmüş o sinemada. Pekala Pınar Deniz ünlü olunca ne yapmış biliyor musunuz? Bir mücevher markasının yüzü olarak Cannes sinema şenliğine gitmiş” tweet’ini attı. Özberk bu bildirisi beğenince, Deniz hayranlarından reaksiyon gördü.
Farah Zeynep Abdullah da, bir Twitter kullanıcısının Deniz’i ti’ye alarak “Oyuncu olmak= Dünyayı kurtarmak” tweet’ini beğenmişti.