Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu, Ankara’da yemekte buluştu

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu, Ankara’da Görüştü!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara’da bir araya geldi. Özel, yarın yapılacak olan partisinin haftalık grup toplantısında kayyım ve belediyeler hakkındaki soruşturmaların ardından partisinin izleyeceği yol haritasını açıklayacak.

Özel, grup toplantısı öncesinde TBB programı için Ankara’da bulunan Ekrem İmamoğlu ile akşam yemeğinde buluştu. Görüşme, saat 20.00’de başladı ve yaklaşık 3 saat sürdü.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

“Barrack doğruyu söylüyorsa YPG’ye ‘dağılın marş marş’ demeli”

Bir yanda “Terörsüz Türkiye” süreci diğer tarafta Suriye’de olup bitenler… Birbirinden bağımsız olmayan iki ayrı süreç. ABD Ankara Büyükelçisi ve ABD Suriye Özel Temsilcisi Thomas Barrack Suriye için “Tek ülke, tek millet, tek ordu” vurgusu yaptı. Bu açıklamayı “Federal ve özerk bir Suriye planlanmıyor” diye yorumlayanlar oldu. Gerçekten öyle mi? Güvenlik politikaları uzmanı Abdullah Ağar’a sorduk.

Çorum’da 5. kattaki balkondan düşen engelli kişi yaşamını yitirdi

Çorum’da evinin balkonundan düşerek ağır yaralanan engelli kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İzmir’de 133 kişi gözaltında

İzmir’de düze.nlenen operasyonda 133 şüpheli gözaltına alındı.

X’e ‘algoritma’ soruşturması

X’e ‘algoritma’ soruşturması

Ümit Özdağ’ya 2 yıl hapis ve siyasi yasak istendi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıla kadar hapis ve siyasi yasak istendi.

Hitler’e övgü şarkısının ardından binlerce kişi imza topladı; Kanye West’in sahne alacağı festival iptal edildi!

Hitler’e övgü şarkısının ardından binlerce kişi imza topladı; Kanye West’in sahne alacağı festival iptal edildi!