Moskova’da olası dron saldırılarına karşı önlem: 4 havalimanına uçuşlar durduruldu

Rusya’da Havalimanlarında Uçuşlar Geçici Olarak Durdu

Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı (Rosaviatsiya), Moskova’daki Şeremetyevo, Domodedovo, Vnukovo, Jukovski ve Kaluga Havaalanları’nda uçuş güvenliğini sağlamak amacıyla geçici olarak uçuşların durdurulduğunu duyurdu.

Rusya’da olası dron saldırıları riski nedeniyle Rosaviatsiya tarafından yapılan açıklamada, sivil hava araçlarının emniyetli uçuşları için belirtilen havaalanlarına geçici olarak uçuş kabul edilmeyeceği belirtildi. Rosaviatsiya’nın açıklamasında uçuş güvenliğini sağlamak için hava araçları ekipleri, hava trafik kontrolörleri ve havaalanı hizmetlerinin gerekli tedbirleri aldığı vurgulandı. Güvenlik her zaman önceliklerinin olduğu belirtildi. (DHA)

Gündemdeki Diğer Haberler

Related Posts

Netanyahu, muhalefetin hükümeti devirme planını son anda önledi

İsrail Parlamentosu’nda yapılan oylamada, muhalefetin parlamentoyu feshetme önergesi reddedildi. Oylama, Başbakan Binyamin Netanyahu’nun sağcı hükümetine bugüne kadarki en ciddi meydan okumalardan birini olarak kayıtlara geçti.

Netanyahu’dan Osmanlı çıkışı: Geri dönmeyecek

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei’nin ziyareti dolayısıyla yaptığı konuşmada konuyu Osmanlı İmparatorluğu’na getirdi. İsrail Meclisi genel kurulunda konuşan Netanyahu, Arjantin’in 19’uncu yüzyılın ikinci …

AKP’li Ayşe Böhürler, vekil seçimini parti değişikliği zannetti: Hakan Bey’e hoş geldiniz diyorum

AKP Kayseri vekili Ayşe Böhürler, Hakan Bahçetepe’nin tutuklanmasının ardından yerine Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkan Vekilliği için yapılan seçimi değerlendirdi. Hakan Bahçetepe’nin AKP’ye geçtiğini zanneden Böhürler, “Böylece bölgesine çok daha iyi hizmet edeceğini düşünmüş olabilir. Kendisine hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

Kaliforniya valisi halka hitap etti, ancak sesi gelmedi: Dakikalarca kendini dinledi

Prortestolarla çalkalanan Los Angeles şehrinin bulunduğu Kaliforniya eyaleti Valisi Gavin Newsom’un televizyonda yayınlanan konuşması, teknik aksaklıklar nedeniyle sessiz başladı. Konuşan, ancak dakikalarca sesi duyulmayan vali alay konusu oldu. Ancak konuşmasının içeriği, aksaklıklara rağmen yankı uyandırdı.

Yunanistan’da 3.7 büyüklüğünde deprem!

Yunanistan’da Selanik yakınlarında 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kürtçe ‘şehitler ölmez’ yazdı, 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı

Kayseri’de sosyal medya paylaşımında terör örgütü propagandası yaptığı iddiasıyla hakim karşısına çıkan sanığa 1 yıl 6 hapis cezası verildi.