İtfaiye personeli tutuklandı, CHP’den tepki geldi: Bakanlık hariç herkes cezalandırılabilir, yangını söndürenler bile…

Bolu Grand Kartal Otel Yangını Soruşturması: Belediye Başkan Yardımcısı ve İtfaiye Müdürü Tutuklandı

Bolu Grand Kartal Otel’de meydana gelen ve 78 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun ve imza yetkisi bulunan itfaiye personeli İrfan Acar tutuklandı. CHP’den gelen tepkiler ise gecikmedi.

CHP Adalet Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tutuklama kararına ilişkin haber metnini ekleyerek, “Denetimle görevli bakanlık hariç herkes cezalandırılabilir, hatta yangını söndürenler bile!” değerlendirmesinde bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir de konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İşte AKP’nin ‘kurduğum kirli düzene dokunmayın’ adlı işini doğru yapan insanları cezalandırdığı adalet anlayışı!” şeklinde ifadeler kullandı.

(ANKA HABER AJANSI)

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP’nin siyaseti artık karşılıksızdır, her yerden çok pis kokular geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti dönüşü gazetecilere yaptığı açıklamada CHP’yi sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan, “CHP’nin siyaseti artık karşılıksızdır. Her yerden çok pis kokular geliyor. Birinci parti olduklarını iddia etmeleri hayalden ibaret” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel’den Sözcü’ye destek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sözcü TV ve Halk TV’ye verilen ekran karatma cezalarına tepki gösterdi.

Son dakika… CHP kurultayı davasında yeniden ‘görevsizlik’ kararı

Son dakika haberi… CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’na ilişkin davada asliye ceza mahkemesi tekrar “görevsizlik” kararı verdi.

Yanındaki yolcunun mesajını gördü: Uçak acil iniş yaptı

Porto Riko’dan Teksas’a gitmekte olan bir American Airlines uçağı, bir yolcunun yanındaki yolcunun telefonunda gördüğü mesaj üzerine acil iniş yaptı.

RTÜK’ten SÖZCÜ’ye program durdurma cezası!

Sözcü TV’ye 5 program durdurma cezası verildi.

Erbakan AKP’nin oy oranını açıkladı, erken seçim çağrısı yaptı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, iktidara seslenerek erken seçim çağrısında bulundu.