Gebze’de Komşular Arasında Kavga: 6 Yaralı

Gebze’de Mahalle Arasında Çıkan Kavgada 6 Kişi Yaralandı

Gebze ilçesine bağlı Köşklü Çeşme Mahallesi 502/2 Sokak’ta yaşanan olayda, komşular arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Sopaların da kullanıldığı kavgada A.D, M.Y, N.Y, D.Y, L.K. ve Y.K. isimli 6 kişi yaralandı ve hemen hastaneye kaldırıldı.

Olayın duyulmasıyla birlikte sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra çevre hastanelere sevk edildi.

Polis ekipleri ise olay hakkında detaylı bir inceleme başlattı. Kavga sebebi ve taraflar arasındaki ilişkinin incelenmesi için çalışmalar devam ediyor.

Related Posts

İtalya’da aşırı sıcaklar nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti

İtalya’da artan sıcaklık nedeniyle 53 yaşındaki ve 47 yaşındaki iki kişi sıcaktan fenalaşarak hayatını kaybetti. Aşırı sıcaklar nedeniyle rahatsızlananların ve acil servislere sıcak çarpması şikayetiyle başvuranların sayısı artarken 18 kentte kırmızı alarm verildi.

İzmir operasyonunda hayatta olmayan kişi de gözaltı listesinde yer aldı

Türkiye güne, önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in görev sürecini kapsayan operasyonla başladı. Hayatta olmayan bir kişi de gözaltı listesinde yer aldı.

Son Dakika… Ekrem İmamoğlu’ndan İzmir’deki operasyonlara sert tepki: ‘Yaratmaya çalıştığınız algıya milleti ikna edemediniz, edemeyeceksiniz!’

Silivri’de tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, İzmir’de CHP’ye yönelik yapılan operasyonlara tepki gösterdi. İmamoğlu, “Bu ülke her sabah yeni bir hukuksuzlukla, yeni operasyonlarla, yeni kumpaslarla uyanmak zorunda mı? Ülkenin gerçek gündemini, milletin dertlerini konuşmaya hiç mi izin vermeyeceksiniz?” ifadelerini kullandı.

Bir oyuncakla en genç milyarder oldu: İşte arkasındaki fikir

Başta Asya ülkeleri olmak üzere ‘Labubu’ bebeği çılgınlığı, dünyada sürüyor… Bebekleri üreten Pop Mart şirketinin kurucusu Wang Ning ise ülkesi Çin’in en zengin 10 kişisi arasında kendisine yer buldu. Peki, bu bebekler nasıl bu kadar para kazandırdı?

Lise öğrencileri böcek ilacından zehirlendi 18 kişi hastaneye kaldırıldı

Tokyo’nun doğusundaki bir lisede böcek ilacı spreyine maruz kalan 17 öğrenci ve 1 okul yetkilisi hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gözler kurultay davasında: CHP Genel Merkezi’nde neler oluyor?

CHP’nin kurultay davası saat 10.00’da başlayacak. Hukukçular ve CHP yönetimi davanın ertelenmesi beklerken ‘mutlak butlan’ ya da ‘kayyum’ kararının da çıkabileceği konuşuluyor.