feto firarisi akin ipekin yalisi ihale sonrasi satildi yeni sahibinin ismi aciklanmadi URub1XdJ
  • Ekonomi
  • FETÖ firarisi Akın İpek’in yalısı ihale sonrası satıldı! Yeni sahibinin ismi açıklanmadı!

    FETÖ’nün Mal Varlıklarına El Konulan Firari Akın İpek’e Ait Beyaz Köşk 115 Milyon TL İndirimle Satıldı

    FETÖ’nün finans sorumlusu olan ve 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye’deki mal varlıklarına el konulan firari Akın İpek’a ait İstanbul Boğazı’nda bulunan Beyaz Köşk, 115 milyon TL indirimli ihale ile satıldı.

    • Beyaz Köşk’e daha önce yapılan üç ihalede alıcı çıkmamıştı. TMSF tarafından KAP’a yapılan açıklamada Beyaz Köşk’ün satış detayları paylaşıldı.

    Köşkün yeni sahibinin kim olduğu açıklanmayan ihalede şu ifadeler kullanıldı:

    1 MİLYAR 116 MİLYON TL’YE SATILDI

    “11 Eylül 2025 tarihinde duyurduğumuz üzere, şirketimize ait İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Bebek Mahallesi, 1259 ada, 132-133 parselde bulunan gayrimenkulümüzün satış ihalesi, açık teklif ve açık arttırma usulü ile gerçekleştirildi.

    En yüksek teklif, KDV dahil 1.116.000.000 TL olarak alındı. Yönetim Kurulu’nun onayının ardından, tapu devri işlemleri en kısa sürede tamamlanacak ve süreçle ilgili gelişmeler KAP’ta paylaşılacaktır.”

    KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    1 mins