Dünyanın en büyük oyuncak fuarı 28 Ocak’ta kapılarını açıyor

2025 Spielwarenmesse Fuarı Almanya’da Başlıyor

Dünyanın en büyük oyuncak fuarlarından biri olan Spielwarenmesse, 8 Ocak – 1 Şubat 2025 tarihleri arasında Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenecek. Fuar, NürnbergMesse GmbH fuar alanında gerçekleştirilecek ve beş gün boyunca devam edecek.

Etkinlikte, oyuncak sektöründeki en son yenilikler, pazar bilgileri ve ilham verici trendler katılımcılara sunulacak.

16 YAŞINDAN KÜÇÜKLER ALINMIYOR

Fuar 165 bin metrekare alanda kurulacak. 68 ülkeden 2 bin 354 firmanın katılacağı fuara, 125 ülkeden 57 bin uzman ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. 400’e yakın yeni oyuncağın sergileneceği fuarda Türkiye 64 firmayla temsil edilecek.

1 Şubat 2025 tarihine kadar sürecek fuarda, son teknoloji oyuncaklardan geleneksel ahşap oyuncaklara kadar geniş yelpazeden ürünler meraklıların beğenisine sunulacak. Fuar öncesi yeni oyuncaklar ise basına tanıtılacak. Fuar alanında bilet satılmadığından fuara katılmak isteyenler, biletlerini yalnızca çevrimiçi olarak satın alabiliyor ve 16 yaşından küçükler fuara kabul edilmiyor.

Related Posts

Netanyahu, muhalefetin hükümeti devirme planını son anda önledi

İsrail Parlamentosu’nda yapılan oylamada, muhalefetin parlamentoyu feshetme önergesi reddedildi. Oylama, Başbakan Binyamin Netanyahu’nun sağcı hükümetine bugüne kadarki en ciddi meydan okumalardan birini olarak kayıtlara geçti.

Netanyahu’dan Osmanlı çıkışı: Geri dönmeyecek

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei’nin ziyareti dolayısıyla yaptığı konuşmada konuyu Osmanlı İmparatorluğu’na getirdi. İsrail Meclisi genel kurulunda konuşan Netanyahu, Arjantin’in 19’uncu yüzyılın ikinci …

AKP’li Ayşe Böhürler, vekil seçimini parti değişikliği zannetti: Hakan Bey’e hoş geldiniz diyorum

AKP Kayseri vekili Ayşe Böhürler, Hakan Bahçetepe’nin tutuklanmasının ardından yerine Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkan Vekilliği için yapılan seçimi değerlendirdi. Hakan Bahçetepe’nin AKP’ye geçtiğini zanneden Böhürler, “Böylece bölgesine çok daha iyi hizmet edeceğini düşünmüş olabilir. Kendisine hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

Kaliforniya valisi halka hitap etti, ancak sesi gelmedi: Dakikalarca kendini dinledi

Prortestolarla çalkalanan Los Angeles şehrinin bulunduğu Kaliforniya eyaleti Valisi Gavin Newsom’un televizyonda yayınlanan konuşması, teknik aksaklıklar nedeniyle sessiz başladı. Konuşan, ancak dakikalarca sesi duyulmayan vali alay konusu oldu. Ancak konuşmasının içeriği, aksaklıklara rağmen yankı uyandırdı.

Yunanistan’da 3.7 büyüklüğünde deprem!

Yunanistan’da Selanik yakınlarında 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kürtçe ‘şehitler ölmez’ yazdı, 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı

Kayseri’de sosyal medya paylaşımında terör örgütü propagandası yaptığı iddiasıyla hakim karşısına çıkan sanığa 1 yıl 6 hapis cezası verildi.