Düğün salonu çıkışı 2 kişiyi tabancayla vurdu

Kartepe’de Düğün Salonundaki Tartışma Kanlı Bitti: 2 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde düğün salonunda çıkan tartışma, sokakta silahlı saldırıya dönüştü. B.D. ve O.Ç. isimli şahıslar tabancayla vurularak yaralandı.

Olay, Dumlupınar Mahallesi Askeriye Sapağı Sokak’taki düğün salonunda dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. B.K. ile B.D. ve O.Ç. arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan tartışma, sokağa taştı ve kavgaya dönüştü. Bu esnada B.K. tabancayla ateş etti.

B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Olayın ardından polis ekipleri tarafından B.K. gözaltına alındı ve silahına el konuldu. Yaralılar ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tutuklandı

Olayın ardından Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan B.K., bugün adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

RTÜK’ten SÖZCÜ’ye program durdurma cezası!

Sözcü TV’ye 5 program durdurma cezası verildi.

Erbakan AKP’nin oy oranını açıkladı, erken seçim çağrısı yaptı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, iktidara seslenerek erken seçim çağrısında bulundu.

ABD Ukrayna’ya mühimmat akışını kesti

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik hava saldırılarını yoğunlaştırdığı bir dönemde ABD yönetiminden kritik bir karar geldi.

Özgür Özel’den Mehmet Murat Çalık’a ziyaret: ‘İyi gördüm demek isterdim, bir an önce tahliye edilmeli’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Özel, “İyi gördüm demek isterdim. Murat Bey çok iyi bir insan. İyi gördüm ama sağlığını da durumunu da hiç iyi görmedim. Bir an önce tahliye edilmesi ve hızla iyi bir bakım, iyi şartlarda hızla bu tehlikenin bertaraf edilmesi lazım diye düşünüyoruz” dedi.

Dini nikah kıydığı kadın için Erzincan’dan İran’a gitti! Rehin alınıp işkence edildi

Erzincan’da terzilik yapan 45 yaşındaki Salim Özbek’in, dini nikahla evlendiği Afganistan uyruklu eşini getirmek için gittiği İran’da kaçırıldığı öne sürüldü. Kaçıranların Özbek’e işkence yaptığı görüntüleri ailesine göndererek 30 bin dolar fidye talep ettiği belirtildi. Aile, yetkililerden yardım istedi.

Meteoroloji 4 ili uyardı: Kuvvetli yağış bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.