Bursa’daki rehine krizinde 24 saat aşıldı: Çocuklarını rehin alan baba ikna edilmeye çalışılıyor

Bursa İnegöl’de Rehine Krizi Sürüyor: Baba, İkna Edilmeye Çalışılıyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir baba tarafından iki çocuğu bıçakla rehin alınarak rehine krizi yaşanıyor. Polis ve jandarma ekipleri tarafından saatlerdir ikna edilmeye çalışılan baba, Orhaniye Mahallesi’nde dünden beri süren olayı başlatan bir yangın sonrası evine dönmüştü.

Yangının Ardından Rehin Krizi Başladı

Dün öğle saatlerinde Orhaniye Mahallesi’nde çıkan bir yangın ihbarı üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yangın kısa sürede söndürülürken, yapılan araştırmada baba Hüseyin G’nin yanında getirdiği yanıcı maddeyle evini ateşe verdiği tespit edildi.

Rehin Krizi Devam Ediyor

Baba, çocuklarını bıçakla rehin aldıktan sonra polis ve jandarma ekipleri tarafından evinin çevresinde güvenlik önlemi alınırken, müzakere ekibi de bölgeye sevk edildi. Görüşmeler sırasında çocuklardan biri, babasıyla birlikte evden çıktı. Ancak diğer çocuğun hala içeride olduğu belirtildi.

Ekipler, 24 saati aşkın süredir şüpheliyi evden çıkması için ikna etmeye çalışıyor. Müzakereci ekiplerin Hüseyin G.’yi sakinleştirmek ve teslim olması konusunda çabaları gece boyunca devam etti.

Related Posts

15 yıl 3 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı

Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde hırsızlık şüphesiyle hakkında kesinleşmiş 15 yıl 3 ay 10 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı. Hükümlü, jandarmadaki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Hamaney İsrail savaşının ardından ilk kez kamuoyu karşısında

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail ile savaşın ardından ilk kez kamuoyu önüne çıktı.

Silahlı saldırıdan şans eseri yara almadan kurtuldu

Aydın’da bir kişi sokak ortasında uğradığı silahlı saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP’nin siyaseti artık karşılıksızdır, her yerden çok pis kokular geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti dönüşü gazetecilere yaptığı açıklamada CHP’yi sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan, “CHP’nin siyaseti artık karşılıksızdır. Her yerden çok pis kokular geliyor. Birinci parti olduklarını iddia etmeleri hayalden ibaret” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel’den Sözcü’ye destek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sözcü TV ve Halk TV’ye verilen ekran karatma cezalarına tepki gösterdi.

Son dakika… CHP kurultayı davasında yeniden ‘görevsizlik’ kararı

Son dakika haberi… CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’na ilişkin davada asliye ceza mahkemesi tekrar “görevsizlik” kararı verdi.