Bakan Memişoğlu: 21 milyon randevuya gelinmedi

Sağlık Bakanı Memişoğlu: 2024’te 220 Milyon Randevu Kapasitesi Açıldı

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, 2024 yılında yaklaşık 220 milyon randevu kapasitesi açtıklarını belirterek, “177 milyon 136 bin randevu alındı. Vatandaşlar, 20 milyon 815 bin 602 randevuya gelmedi.” şeklinde konuştu.

Sabah gazetesine verdiği röportajda Bakan Memişoğlu, aile hekimlerinin 3. kez iş bırakma eylemi ile tepki gösterdiği yeni yönetmeliğe gelen eleştirilere de cevap verdi.

Sağlık Bakanı, “Aile hekimlerine ‘Senin 3 bin 500 nüfusun var, bu nüfus hastaneye daha az gitme ihtiyacı duyarsa sana ilave teşvik ödemesi yapacağız.’ şeklinde bir teklifte bulunduk. Temel maaşlarını kesmedik, aksine teşvik miktarını artırdık.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Related Posts

Isparta’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

Isparta’da yapılan uyuşturucu operasyonunda çeşitli maddeler ve silah ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı.

Edirne’de Motosiklet Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Meriç’te otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Nada’nın Umut Dolu Hikayesi

Suriye’deki savaşta aile ve kolunu kaybeden Nada, protez koluyla hayata yeniden tutundu.

Leylekler Mahallenin Neşesi

Aziziye’deki cami kubbesinde leylekler yuva yaparak mahalleye sevinç kattı. Yöre halkı sahip çıkıyor.

Kartepe Belediyesi Yaz Spor Okulları Başlıyor

Kartepe Belediyesi, geleneksel hale getirdiği Yaz Spor Okulları ile bu yıl da çocukların yaz tatiline renk katacak. Program, yüzlerce çocuğa ücretsiz spor eğitimi sunarak fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlıyor.

“Barrack doğruyu söylüyorsa YPG’ye ‘dağılın marş marş’ demeli”

Bir yanda “Terörsüz Türkiye” süreci diğer tarafta Suriye’de olup bitenler… Birbirinden bağımsız olmayan iki ayrı süreç. ABD Ankara Büyükelçisi ve ABD Suriye Özel Temsilcisi Thomas Barrack Suriye için “Tek ülke, tek millet, tek ordu” vurgusu yaptı. Bu açıklamayı “Federal ve özerk bir Suriye planlanmıyor” diye yorumlayanlar oldu. Gerçekten öyle mi? Güvenlik politikaları uzmanı Abdullah Ağar’a sorduk.