Trump’tan Hindistan ile Pakistan arasındaki çatışmanın sona ermesi çağrısı

Trump: Hindistan ve Pakistan Arasındaki Çatışmayı Sonlandırmak İstiyorum

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray’da gerçekleşen bir törende Hindistan ve Pakistan arasındaki çatışmaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Trump, her iki ülke ile de çok iyi ilişkilere sahip olduğunu belirterek, bu sorunun bir an önce çözülmesini umduğunu ifade etti. Trump, “Bu korkunç bir durum. Benim pozisyonum her iki ülkeyle de iyi geçinmek. İki ülkeyi de çok iyi tanıyorum ve bu sorunun çözüme kavuşturulmasını görmek istiyorum. Çatışmanın durması benim en büyük arzum” dedi.

Trump, tarafların birbirine karşılıklı saldırılar gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, “Bu durumun sona ermesini arzuluyorum. Elimden bir şey gelirse yardıma hazırım” şeklinde konuştu.

Trump, Hindistan ve Pakistan arasındaki gerilimin azalması ve barışçıl bir çözüm bulunması konusunda çabalarını sürdüreceğini belirtti.

Related Posts

Zelenski, ‘barıştan önce’ tam ateşkes istiyor

Zelenski, Rusya ile doğrudan görüşmelere başlamadan önce 12 Mayıs’ta tam ve koşulsuz bir ateşkes ilan edilmesini istedi. Ukrayna yönetimi, İstanbul’da planlanan müzakerelere ancak silahlar sustuktan sonra katılacaklarını belirtti.

Japonya’da valizlerde koruma altındaki binlerce yengeç bulundu: 3 Çinli gözaltında

Japonya’nın güneybatısındaki Amami kentinde, valizlerinde koruma altındaki binlerce keşiş yengeci bulunan 3 Çin vatandaşı yakalandı.

New York borsası düşüşle kapandı

New York borsası düşüşle kapandı

3 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan katil, eşine ‘Sıra sende’ demiş

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kayınpederi Şükrü Aysu (53), kayınvalidesi Adile Aysu (52) ve bir villada çalışan Muhammet Akbaba’yı (49) silahla vurarak öldüren, iki kişiyi de yaralayan Özcan Aybey’in (42) yargılandığı davanın duruşmasında dinlenen boşanma aşamasındaki eşi Nazlı Aybey (25), eşinin kendisini daha önce darbettiğini belirtip, “Özcan ayrıldıktan yaklaşık 6 dakika sonra silah seslerini duydum. Bana da ‘Senin yüzünden annen ve baban öldü, sıra sende’ yazılı bir mesaj attı” dedi.

Terör örgütü PKK’nın kongresini toplamasının ardından DEM Parti’den açıklama

DEM Parti’den yapılan açıklamada, “Onurlu bir barış ve demokratik çözüm yolunda yeni bir sayfa açılıyor. DEM Parti olarak bu tarihi dönüm noktasından sonra, Kürt meselesinin çözümü ve Türkiye’nin gerçek anlamda demokratikleşmesi için başta TBMM olmak üzere tüm demokratik siyaset kurumlarının sorumluluk almasının gerekliliğine inanıyoruz.” denildi.

Muhtara kurşun yağdırdılar: Soruşturma başlatıldı!

Elazığ’da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan muhtar Hacı Mehmet Özdemir, hastaneye kaldırıldı. Kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı aktarıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir