Başkentte bazı otobüs ve metro durakları kapatıldı

Ankara’da Metro ve Otobüs Duraklarında Değişiklik

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Ankara’da bazı metro ve otobüs duraklarının kullanılmayacağı duyuruldu.

Ankara Valiliği’nin aldığı karar doğrultusunda, bugün saat 19.00’dan itibaren Kızılay metro, Kızılay Ankaray, ODTÜ metro ve Söğütözü metro duraklarında yolcu iniş ve binişlerinin durdurulacağı belirtildi.

Ayrıca, saat 19.00’dan itibaren ODTÜ önündeki durakları kullanan otobüslerin yolcu indirip bindirmeyeceği ve ODTÜ kampüsü içinde otobüs ring seferlerinin de durdurulacağı bildirildi.

Related Posts

Halil Falyalı’nın infaz edilen sağ koluyla görüşen gazeteci Ayşemden Akın’ın korumaları kaldırıldı

‘Halil Falyalı Yaşıyor’ yazı dizisini kaleme alan ve Bugün Kıbrıs’ta yayımlayan Ayşemden Akın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada polis korumalarının kaldırıldığını açıkladı.

ABD Kızıldeniz’de bir uçak daha kaybetti

ABD Donanması’na ait bir savaş uçağı, USS Harry S. Truman uçak gemisinden kalkışının ardından Kızıldeniz’e düştü. ABD, son 10 gün içinde ikinci kez Kızıldeniz’de uçak kaybetti.

İsrail ordusunun Lübnan’da İHA’yla hedef aldığı araçta bir kişi öldü

İsrail ordusunun, Lübnan’ın güneyinde bir hafif ticari araca düzenlediği hava saldırısında bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Bakanlığın dili değişti

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’taki son şehitleri duyururken “bölücü terör örgütü” ifadesini kullanmadı. Açıklamalarda dilin yumuşaması dikkat çekti

Hindistan, Pakistan’a saldırı düzenledi

Hindistan, Pakistan’a saldırı düzenledi

HSK üye seçiminde tartışma! CHP ve Yeni Yol Partisi milletvekilleri komisyonu terk etti

TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, Hakimler Savcılar Kurulu’nun (HSK) görev süresi dolacak 5 üyesinin yerine seçilecek 15 adayı belirlemek için toplandı. İlk adayın seçimi sırasında ilk iki turda yeterli oy sayısı bulunamayınca en yüksek oyu alan iki aday arasında ad çekme işlemine geçildi. Ancak CHP ve Yeni Yol Partisi milletvekilleri, AKP milletvekillerinin ad çekme yöntemi yerine tekrar oylamayı talep etmesi üzerine komisyonu terk etti.