Kapıkule’de 217 kg Uyuşturucu Ele Geçirildi

Kapıkule Sınır Kapısı’nda gümrük muhafaza ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda 217 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza Genel Müdürlüğü ekipleri Kapıkule Sınır Kapısı’nda üç günde 4 uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi.

Ekipler, şüpheli araçların vites kutusu ile lpg tankına gizlenmiş uyuşturucuları bulmak için risk analizleri kapsamında dedektör köpeklerin yardımıyla arama yaptı.

Aramalarda “zula” adı verilen gizli bölmelerde 217 kilogram uyuşturucu bulundu.

Operasyonlarda gözaltına alınan 5 zanlı çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Related Posts

Özgür Özel’den Sözcü’ye destek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sözcü TV ve Halk TV’ye verilen ekran karatma cezalarına tepki gösterdi.

Son dakika… CHP kurultayı davasında yeniden ‘görevsizlik’ kararı

Son dakika haberi… CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’na ilişkin davada asliye ceza mahkemesi tekrar “görevsizlik” kararı verdi.

Yanındaki yolcunun mesajını gördü: Uçak acil iniş yaptı

Porto Riko’dan Teksas’a gitmekte olan bir American Airlines uçağı, bir yolcunun yanındaki yolcunun telefonunda gördüğü mesaj üzerine acil iniş yaptı.

RTÜK’ten SÖZCÜ’ye program durdurma cezası!

Sözcü TV’ye 5 program durdurma cezası verildi.

Erbakan AKP’nin oy oranını açıkladı, erken seçim çağrısı yaptı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, iktidara seslenerek erken seçim çağrısında bulundu.

ABD Ukrayna’ya mühimmat akışını kesti

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik hava saldırılarını yoğunlaştırdığı bir dönemde ABD yönetiminden kritik bir karar geldi.