Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı

Gezi Parkı Eylemleri İle İlgili Yalan Tanıklık İddiaları

İstanbul Gezi Parkı eylemleri sırasında gözaltına alınan ve tutuklanan menajer Ayşe Barım’ın soruşturması devam ederken, tanık olarak ifade veren oyunculardan Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu hakkında “yalan tanıklık” suçundan soruşturma başlatıldı.

Habertürk’ün haberine göre, iki oyuncunun ifadeleri incelendiğinde, “yalan tanıklık” suçlamalarına zemin hazırlayan açıklamaları ortaya çıktı.

Ergenç: Barım’la İlişkimiz İşle Sınırlıdır

24 Ocak tarihinde verdiği ifadede Halit Ergenç, Ayşe Barım ile iş ilişkisinin geçmiş yıllara dayandığını belirterek, özel hayatlarının dışında pek görüşmediklerini ifade etti. Gezi Parkı eylemleri sırasında Barım’ın kendisini olaylara katılmaya teşvik ettiğini hatırlamadığını dile getiren Ergenç, diğer tanınmış isimlerle olan ilişkileri hakkında da bilgi verdi.

Çiğdem Mater ve Osman Kavala hakkındaki sorulara cevap veren Ergenç, bu isimleri kamuoyundan tanıdığını ancak Ayşe Barım ile olan ilişkileri hakkında bilgi sahibi olmadığını belirtti.

Kocaoğlu: Kendi Kararlarımı Kendim Alırım

Rıza Kocaoğlu ise 17 yıldır tanıdığı Ayşe Barım’ın Gezi Parkı olayları sırasında kendisini yönlendirmediğini söyledi. Menajer olarak kendi kararlarını kendisinin aldığını belirten Kocaoğlu, iş gereği Barım’la sık sık görüştüğünü ancak Gezi Parkı’na çıkmak için Barım’ın kendisini yönlendirmediğini vurguladı.

Kocaoğlu, Çiğdem Mater ve Osman Kavala hakkında sorulan sorulara ise, bu isimler hakkında bilgi sahibi olmadığını ifade etti.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

DEM Parti İmralı heyeti, Erdoğan’la görüşecek

DEM Parti İmralı Heyeti, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe’de bir araya gelecek.

Teksas’ta can kaybı artıyor

Texas’ın merkezinde yaşanan ani sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı, 15’i çocuk olmak üzere 67’ye yükseldi. Kayıpların bulunması için yoğun arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.

15 yıl 3 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı

Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde hırsızlık şüphesiyle hakkında kesinleşmiş 15 yıl 3 ay 10 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı. Hükümlü, jandarmadaki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Hamaney İsrail savaşının ardından ilk kez kamuoyu karşısında

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail ile savaşın ardından ilk kez kamuoyu önüne çıktı.

Silahlı saldırıdan şans eseri yara almadan kurtuldu

Aydın’da bir kişi sokak ortasında uğradığı silahlı saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP’nin siyaseti artık karşılıksızdır, her yerden çok pis kokular geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti dönüşü gazetecilere yaptığı açıklamada CHP’yi sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan, “CHP’nin siyaseti artık karşılıksızdır. Her yerden çok pis kokular geliyor. Birinci parti olduklarını iddia etmeleri hayalden ibaret” ifadelerini kullandı.