2 PTT görevlisini öldüren katil 14 el ateş etmiş

PTT’de Silahlı Saldırı: 2 Görevli Hayatını Kaybetti!

Olay, dün akşam, Mermerdelen Mahallesi’ndeki PTT Başmüdürlüğü’nde gerçekleşti. Müdürlüğün kargo biriminde H.K., babasına ait banka kartını istedi ancak reddedilince çalışanlarla tartıştı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü ve H.K., belinden çıkardığı tabanca ile ateş ederek olay yerinden kaçtı. Kargo dağıtım müdürü Selim Okumuş ve temizlik görevlisi Ömer Beyazıt yaralandı. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ancak maalesef kurtarılamadılar.

Olayın ardından kaçan şüpheli Fener Mahallesi’nde terk edilmiş aracıyla bulundu. Polis ekipleri şüpheliyi Camiönü Mahallesi’nde yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli, sağlık kontrollerinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü’ne sevk edildi ve adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay anı, güvenlik kamerasına yansıdı. H.K.’nin müdüre yumruk attığı, silah çektiği ve çalışanlara ateş açtığı anlar kaydedildi. Soruşturma devam ederken, saldırganın 14 el ateş ettiği belirlendi.

ULAŞTIRMA BAKANI RİZE’DE

Ölen görevlilerin cenazeleri Hemşin ve Derepazarı’nda defnedilecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize’ye gelerek cenazelere katılacak ve ailelere taziye dileğinde bulunacak.

Selim Okumuş’un 26 yıllık, evli ve 2 kız çocuğu babası olduğu; Ömer Beyazıt’ın ise 20 yıllık PTT çalışanı ve 7 yaşında bir kızı olduğu öğrenildi.

Related Posts

Son dakika… CHP kurultayı davasında yeniden ‘görevsizlik’ kararı

Son dakika haberi… CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’na ilişkin davada asliye ceza mahkemesi tekrar “görevsizlik” kararı verdi.

Yanındaki yolcunun mesajını gördü: Uçak acil iniş yaptı

Porto Riko’dan Teksas’a gitmekte olan bir American Airlines uçağı, bir yolcunun yanındaki yolcunun telefonunda gördüğü mesaj üzerine acil iniş yaptı.

RTÜK’ten SÖZCÜ’ye program durdurma cezası!

Sözcü TV’ye 5 program durdurma cezası verildi.

Erbakan AKP’nin oy oranını açıkladı, erken seçim çağrısı yaptı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, iktidara seslenerek erken seçim çağrısında bulundu.

ABD Ukrayna’ya mühimmat akışını kesti

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik hava saldırılarını yoğunlaştırdığı bir dönemde ABD yönetiminden kritik bir karar geldi.

Özgür Özel’den Mehmet Murat Çalık’a ziyaret: ‘İyi gördüm demek isterdim, bir an önce tahliye edilmeli’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Özel, “İyi gördüm demek isterdim. Murat Bey çok iyi bir insan. İyi gördüm ama sağlığını da durumunu da hiç iyi görmedim. Bir an önce tahliye edilmesi ve hızla iyi bir bakım, iyi şartlarda hızla bu tehlikenin bertaraf edilmesi lazım diye düşünüyoruz” dedi.